Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@04:04:51 GMT

۴۱ هزار دانش آموز مازندرانی هدایت تحصیلی مجازی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۲۳۳

۴۱ هزار دانش آموز مازندرانی هدایت تحصیلی مجازی می‌شوند

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، علیرضا سعدی‌پور در وبیناری که با حضور اولیاء و دانش‌آموزان سراسر استان در شبکه شاد برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت فرایند هدایت تحصیلی، گفت: انتخاب رشته تحصیلی یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین فرایندی است که هر شخص در زندگی خود با آن مواجه است و از این رو پروژه هدایت تحصیلی از اهمیت بالایی در نظام تعلیم و تربیت برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اشاره به نتایج انتخاب رشته صحیح بر زندگی و آینده شغلی دانش‌آموزان، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی حاضر برای دانش‌آموزان سطح کشور برنامه های متعدد و ویژه‌ای را در این پروژه تهیه دیده و اطلاع رسانی‌ در این زمینه به زودی از طریق شبکه شاد و اداره روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران اعلام خواهد شد.

 مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تعداد دانش‌آموزان واجد شرایط انتخاب رشته تحصیلی، افزود: استان مازندران با بیش از ۴۱ هزار دانش‌آموز واجد شرایط هدایت تحصیلی، این فرایند امسال به دلیل قرارگیری در زیست بوم جدید، به صورت مجازی انجام خواهد داد.

وی با اشاره به تفکراتی که در زمینه هدایت تحصیلی از سوی خانواده ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها نباید در این زمینه دانش‌آموزان را مجبور به انتخاب یک رشته خاص بکنند زیرا که پارامترهای متنوعی در انتخاب رشته، دخیل است.

وی همچنین تاکید کرد: آینده شغلی دانش‌آموزان در گرو این انتخاب است، گاها دیده می‌شود که دانش‌آموزی که شرایط احراز ورود به یک رشته خاص را ندارد و خانواده‌ها اصرار بر انتخاب آن رشته می‌کنند که می‌تواند آینده دانش‌آموز و حتی دیگر دانش‌آموزان واجد شرایط را به خطر بیندازد.

این مقام مسئول با اشاره به ویژگی های فردی دانش‌آموزان، گفت: تفاوت های فردی در میان همه افراد جامعه از بدو تولد وجود دارد و هر یک از دانش‌آموزان هم دارای استعداد متفاوتی هستند و شکوفایی این استعدادها بستگی به شرایط و همچنین قرارگیری در موقعیت مناسب دارد. به همین دلیل در هنگام انتخاب رشته باید به این اصل توجه کنیم.

سعدی پور با اشاره به تغییر رویه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: رویکرد آموزش و پرورش مازندران از سوی حافظه محور به سوی مهارت محوری در حال تغییر است از این رو بر طبق سند تحول بنیادین، تا پایان برنامه ششم توسعه، باید ۵۰ درصد دانش‌آموزان به سوی هنرستان و کاردانش هدایت شوند. هدایت دانش‌آموزان به سوی رشته های فنی و حرفه ای باعث ورود هر چه سریعتر دانش‌آموزان به بازار کار و رسیدن به دوره اصلی شغلی است.

وی با اشاره به پیش نیازهای مورد توجه در امر انتخاب رشته، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها به همراه دانش‌آموزان باید در این ایام مهم و سرنوشت‌ساز کاملا آگاهانه و با علم به شرایط و آینده هر رشته، به خصوص آینده شغلی که در نهایت در انتظاردانش‌آموزان است، بپردازند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران علی دهقان نیز در این وبینار با اشاره به استفاده از ظرفیت های موجود در شبکه شاد، خاطرنشان کرد: به منظور بهره‌گیری خانواده‌ها از هدایت تحصیلی، کلیپ های متعددی با حضور کارشناسان، کارآفرینان و تحصیلکرده‌های رشته های مختلف در حال تهیه و تدوین است و به زودی از طریق شبکه شاد در اختیار خانواده ها قرار میگیرد. در این میان نیز با تشکیل وبینارهای متعدد به صورت ۲ هفته یکبار نیز سعی در معرفی و آگاه سازی خانواده‌های دانش‌آموزان خواهیم کرد.

برچسب‌ها ساری مازندران وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری مازندران وزارت آموزش و پرورش ساری مازندران وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور آموزش و پرورش مازندران هدایت تحصیلی دانش آموزان انتخاب رشته خانواده ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی